Search

Aalten – Camping Goorzicht

Dit is een echte familiecamping in Aalten, er zijn veel faciliteiten voor het hele gezin en kinderen zullen zich de hele dag vermaken. Ook wanneer je deze camping wilt gebruiken als uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten in de mooie omgeving zit je goed! Er zijn op deze camping namelijk verschillende velden waarbij kunt kiezen voor een plek dicht bij het speelveld, een plaats in het bos of een rustige plek met veel privacy. Op de camping kun je terecht met een tent, caravan en camper.

Zoals gezegd heeft deze camping in Aalten veel faciliteiten waaronder een grote speeltuin met allerlei klimtoestellen, een waterspeelplaats, een trampoline en een zandbak en op het terras heb je overzicht over de speeltuin. Verder is er een verwarmd buitenzwembad, een gescheiden peuterbad en een kleine ligweide. In het hoogseizoen en tijdens een aantal andere vakanties is er een recreatieteam met verschillende kinderactiviteiten. Wanneer je even geen zin hebt om te koken kun je bij de snackbar wat ophalen en dit op het terras of bij je kampeerplek opeten.

Naast gezinnen met kinderen is deze camping ook in trek bij mensen die van de mooie omgeving willen genieten. Vanaf de camping fiets je zo door het mooie Achterhoekse coulisselandschap en bezoekt de mooie plaatsen als Aalten, Bredevoort en Dinxperlo. Er zijn verschillende fietsroutes waarbij je langs oude boerderijen met bouw- en weilanden fietst, door bossen en langs heidegebieden.

Adresgegevens van Camping Goorzicht in Aalten:
Boterdijk 3
7122 PC, Aalten (provincie Gelderland)

Contactgegevens van deze Camping in Aalten:
Telefoon: 0543 461339
Email: info@goorzicht.nl
Website: Camping Goorzicht

Vergelijkbare vakantiepagina's

Leave a Comment