Search

Aalten – Camping Lansbulten

Deze camping in Aalten is een echte familiecamping waar voor het hele gezin wat te doen is. Dankzij de verschillende velden waar je met je tent, caravan of vouwwagen staat – en speciale camperplaatsen – heb je niet het gevoel dat je op een overvolle camping staat. Je hebt keuze uit kampeerplaatsen in de schaduw of juist meer in de zon. Er zijn zelfs een aantal plekken waar je aan een beekje staat zodat je vanaf je kampeerplaats je hengel kunt uitwerpen!
Verspreid over de camping zijn een aantal speeltuinen met trampolines, een voetbalveld, klein verwarmd zwembad met ligweide en in de vakantieperiode worden er verschillende activiteiten georganiseerd.

In het voor- en naseizoen is deze camping in trek bij liefhebbers van de rust en de natuur. Vanaf de camping maak je mooie wandel- en fietstochten en bezoek je de mooie plaatsen in de Achterhoek. Ook mensen die tijdens hun vakantie graag vissen komen op deze camping aan hun trekken, langs de camping loopt een beek waar onder andere karpers worden gevangen.

Adresgegevens van Camping Lansbulten in Aalten:
Eskesweg 1
7121 LZ, Aalten (provincie Gelderland)

Contactgegevens van deze Camping in Aalten:
Telefoon: 0543 47 25 88
Email: info@lansbulten.nl
Website: Camping Lansbulten

Vergelijkbare vakantiepagina's

Leave a Comment