Search

Aalten – Chalets op Camping Goorzicht

Een alternatief voor een vakantiehuis in Aalten is een chalet, vaak een iets kleinere ‘woning’ maar wel voorzien van alle gemakken. Deze chalets in Aalten staan op camping Goorzicht en je kunt tijdens je verblijf ook gebruik maken van de faciliteiten van deze familiecamping in Aalten. Je hebt keuze uit chalets voor vier of zes personen en deze zijn allemaal voorzien van een woonkamer met zithoek, een keuken met koelkast en combi-magnetron, een douche en toilet en twee of drie slaapkamers.

Deze chalets zijn geschikt voor gezinnen met kinderen, de camping heeft veel faciliteiten waaronder een grote speeltuin met allerlei klimtoestellen, een waterspeelplaats, een trampoline en een zandbak. Verder is er een verwarmd buitenzwembad, een gescheiden peuterbad en een kleine ligweide. In het hoogseizoen en tijdens een aantal andere vakanties is er een recreatieteam met verschillende kinderactiviteiten. Wanneer je even geen zin hebt om te koken kun je bij de snackbar wat ophalen en dit op het terras of in je chalet opeten.

Naast gezinnen met kinderen zijn deze chalets ook in trek bij mensen die van de mooie omgeving willen genieten. Vanaf je vakantiehuisje fiets je zo door het mooie Achterhoekse coulisselandschap en bezoekt de mooie plaatsen als Aalten, Bredevoort en Dinxperlo. Er zijn verschillende fietsroutes waarbij je langs oude boerderijen met bouw- en weilanden fietst, door bossen en langs heidegebieden.

Adresgegevens van Chalets op Camping Goorzicht in Aalten:
Boterdijk 3
7122 PC, Aalten (provincie Gelderland)

Contactgegevens van Camping Goorzicht in Aalten:
Telefoon: 0543 461339
Email: info@goorzicht.nl
Website: Chalets Camping Goorzicht

Vergelijkbare vakantiepagina's

Leave a Comment