Search

Aalten – Chalets op Camping Lansbulten

Wanneer je zelf geen tent of caravan hebt of gewoon lekker comfortabel op vakantie wilt en toch de gezelligheid van een camping wilt hebben bieden de chalets op camping Lansbulten in Aalten uitkomst. Op een campingveld staan een aantal chalets welke geschikt zijn voor vier personen en compleet zijn ingericht met woonkamer met stoelen en tafel en een zithoek, een televisie, keuken met koelkast, gasstel, koffiezetapparaat en magnetron, twee slaapkamers, badkamer met douche en toilet en een terras met stoelen.

De chalets staan op een echte familiecamping in Aalten waar voor het hele gezin wat te doen is. In een naastgelegen beek kun je op karpers vissen, er zijn een aantal speeltuinen met trampolines, een voetbalveld, klein verwarmd zwembad met ligweide en in de vakantieperiode worden er verschillende activiteiten georganiseerd.

Wanneer je in het voor- of naseizoen in Aalten op vakantie wilt zijn deze chalets uitstekend geschikt voor liefhebbers van de rust en de natuur. De auto kan naast je chalet staan zodat je er makkelijk op uit trekt om mooie plaatsen in de Achterhoek te ontdekken of de grens oversteekt naar Duitsland. Vanaf je chalet fiets je zo de camping af door het mooie coulisselandschap waar akker- en weilanden, bosjes en heidevelden elkaar afwisselen.

Adresgegevens van Chalets op Camping Lansbulten in Aalten:
Eskesweg 1
7121 LZ, Aalten (provincie Gelderland)

Contactgegevens van deze Chalets in Aalten:
Telefoon: 0543 47 25 88
Email: info@lansbulten.nl
Website: Chalets Camping Lansbulten

Vergelijkbare vakantiepagina's

Leave a Comment