Search

Aarle-Rixtel – Hotel Herberg de Brabantse Kluis

Dit hotel ligt op een unieke locatie tussen Aarle-Rixtel en Beek en Donk, in een recent verbouwde langgevelboerderij met daarnaast een klooster. Het hotel ligt midden in het boerenlandschap en direct achter het hotel is een boerenbedrijf met melkvee gevestigd. Als gast geniet je mee van de boerensfeer, je kunt kalfjes aaien en in het restaurant bij het hotel komen de producten ook direct weer terug, bijvoorbeeld de melk wordt gebruikt voor het schuim op de cappuccino.

Dit hotel in Aarle-Rixtel heeft acht verschillende sfeervol ingerichte kamers, allemaal met WiFi en televisie. Een paar kamers kunnen verbonden worden en zijn hiermee geschikt voor gezinnen met kinderen en op een aantal kamers kan ook een (kinder)bed bij worden geplaatst. Eén van de kamers heeft ook speciale faciliteiten voor mindervaliden.

Het hotel is geschikt voor liefhebbers van het boerenleven, de rust en de mooie omgeving met oude dorpjes en ook zakenmensen kunnen hier prima terecht. Bij het hotel is een restaurant waar je kunt ontbijten, lunchen en dineren en er wordt veel gebruik gemaakt van lokale producten. Ook wanneer je met een groep bent voor bijvoorbeeld een familiefeest of zakelijke bespreking kun je hier goed terecht.

Adresgegevens van Hotel Herberg de Brabantse Kluis in Aarle-Rixtel:
Kloosterdreef 8
5735 SJ, Aarle-Rixtel (provincie Noord-Brabant)

Contactgegevens van dit Hotel in Aarle-Rixtel:
Telefoon: 0492-468110
Email: herberg@brabantsekluis.nl
Website: Herberg de Brabantse Kluis

Dit is één van de overnachtingsmogelijkheden die we hebben gevonden voor je Vakantie in Aarle-Rixtel. Hieronder staat de locatie van dit hotel in Aarle-Rixtel op de kaart.

Vergelijkbare vakantiepagina's

Leave a Comment