Search

Bed and Breakfast Hertenhoef in Fluitenberg

Bed and Breakfast Hertenhoef bestaat uit een landhuis, een vrijstaande stenen Bed and Breakfast en een originele houten kapschuur. De B&B is gevestigd in een verbouwd voormalig koetshuis en ligt aan de doorgaande weg die dwars door het dorp Fluitenberg loopt, op een steenworp afstand van Hoogeveen én de snelweg A28 (afslag 27 Fluitenberg).

U verblijft tussen onze herten en alpaca’s!

Ons volledige terrein beslaat bijna 10.000 m2 waardoor u centraal gelegen, toch in alle rust kunt genieten van de omgeving. De Bed and Breakfast ligt op een geringe afstand van startpunten voor fiets- en wandeltochten, bijvoorbeeld in de prachtige omgeving van het Dwingelderveld, het Nationale Park van Drenthe of wellicht wilt u er gewoon even tussenuit! In het dorp Fluitenberg zelf ligt op loopafstand het natuurgebied Oude Kene, een prachtig gebied om een wandeling te maken of om te vissen. (vissteiger aanwezig) Op geringe fietsafstand liggen de authentieke dorpskernen van o.a. Echten, Ansen, Ruinen, Zuidwolde, Dwingeloo en Hoogeveen.

U verblijft in uw vrijstaande luxe accommodatie met eigen ingang (openslaande tuindeuren) en is van alle gemakken voorzien en heeft een eigen vrij gelegen en beschut terras met een unieke verrijdbare overkapping zodat u al heerlijk snel buiten kunt zitten om te ontbijten of om na een sauna rondgang even af te koelen. U heeft ondertussen een vrij uitzicht over de landerijen en over onze herten, alpaca’s en kippen. In de ochtend kunt u in uw accommodatie genieten van een heerlijk ontbijt met enkele streekproducten zoals onze eigen versje eitjes.

Omdat wij gaan voor kwaliteit hebben wij slechts 1 gastenkamer en heeft u dus de gehele B&B voor uzelf, in een heerlijke rustige omgeving met veel privacy!

Faciliteiten Bed and Breakfast Hertenhoef
– Sauna
– Overdekt en omheind privé terras
– Eigen ingang, vrijstaande accommodatie
– Internet TV
– Volledige keuken
– Boxspring bed
– Tafel, stoelen, relaxstoelen aanwezig
– Moderne badkamer
– Volledig vrij uitzicht over onze herten en alpaca’s

Adresgegevens Bed and Breakfast Hertenhoef
Fluitenbergseweg 50
7931 TB Fluitenberg

Telefoon: 0528-279273
Email: info@hertenhoef.nl
Website: Bed and Breakfast Hertenhoef

Vergelijkbare vakantiepagina's

Leave a Comment