Search

Coevorden – Hotel Talens

Dit hotel ligt vlak bij het centrum van Coevorden, op loopafstand van het station van Coevorden. Ook per auto is dit hotel makkelijk bereikbaar en voor gasten is er een parkeerplaats. Hotel Talens heeft ruim 30 kamers met daarbij één-persoons kamers, een ruime familiekamer voor vier personen en verschillende kamers welke geschikt zijn voor twee personen, zowel comfortabel als heel luxe.

Dit hotel ligt vlak aan het Pieterpad en heeft dan ook een aantal arrangementen waarbij je je wandeltocht kunt combineren met één of meerdere overnachtingen zodat je even bij kunt komen. Vanuit het hotel ben je zo bij verschillende attracties waaronder Plopsaland, Attractiepark Slagharen en de Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Ook kun je mooie wandel- of fietstochten ondernemen door Coevorden en omgeving. Verschillende landschapselementen wisselen elkaar af en je fietst door weidegebieden, langs akkerlanden, door bossen en langs landgoederen.

Bij dit hotel in Coevorden is een restaurant zodat je na een actieve dag in Coevorden en omgeving niet ver hoeft te zoeken om even lekker te eten of op het terras nog even wat te drinken.

Adresgegevens van Hotel Talens in Coevorden:
Sallandsestraat 51
7741 HN, Coevorden (provincie Drenthe)

Contactgegevens van dit Hotel in Coevorden:
Telefoon: 0524 – 516251
Email: info@hoteltalens.nl
Website: Hotel Talens in Coevorden

Vergelijkbare vakantiepagina's

Leave a Comment