Search

De Karekiet – Camping in Buren

Deze camping ligt in het Gelderse Buren, in het stroomgebied van de Linge en in een mooie groene omgeving met fruitbomen, oude stadjes en dorpjes. Deze camping heeft verschillende plekken, op een natuurkampeerterrein en op een familieterrein. Deze camping heeft sanitair, een loosplaats voor chemische toiletten, gratis Wifi en voor kinderen is er van alles te doen. Er zijn speeltoestellen, klimbomen, een jeu-de-boulesbaan en een zandbak. Wanneer het weer een keer wat slechter is, is er ook een overdekte ruimte met speelgoed en een tafeltennis tafel.

In de buurt van de camping is ook van alles te doen, je wandelt of fietst door de mooie omgeving, maakt een kanotocht op de Linge, geniet van de zon en het water bij één van de recreatieplassen of bezoekt het mooie oude stadje Buren. De omgeving is bekend vanwege de fruitteelt, dit zorgt voor vele mooie weggetjes waar je gebruik van kunt maken.
Voor de kinderen zijn er speeltoestellen, klimbomen en mocht het weer wat tegenzitten is er ook nog een slechtweervoorziening. Gratis WiFi is op het hele terrein beschikbaar. Voor een tocht op de Linge kunt u een kano huren. Voor de koudere avonden is het mogelijk een vuurkorf met hout te huren.

Adresgegevens van camping de Karekiet in Buren:
Erichemsekade 8
4116 GD, Buren (provincie Gelderland)

Contactgegevens van deze camping in Buren:
Telefoon: 0344-572222
Email: dekarekiet@planet.nl
Website: camping de Karekiet in Buren

Vergelijkbare vakantiepagina's

Leave a Comment