Search

Den Burg – Chalets op Vakantiepark de Bremakker

Op Vakantiepark de Bremakker in Den Burg heb je grote keuze uit chalets welke geschikt zijn als vakantiehuis tijdens je vakantie op Texel. Er zijn chalets voor vier tot vijf personen, luxe chalets met infrarood sauna, chalets die liggen aan de ingang van het Nationaal Park Duinen van Texel, chalets met schitterend uitzicht en chalets lekker beschut door bomen. De chalets hebben ook allemaal een verschillende inrichting zodat er altijd wel iets te vinden is voor je optimale vakantiegevoel.

De chalets staat op Vakantiepark de Bremakker, in een mooie natuurlijke omgeving naast Nationaal Park Duinen van Texel. Voor kinderen zijn er op dit vakantiepark verschillende faciliteiten zoals sportveldjes, een overdekte speelruimte, speeltuintjes en een groot springkussen. In de zomervakantie is er een recreatieteam met activiteiten voor jong en oud en bij de receptie kun je een fiets huren, krantje kopen of broodjes bestellen.

Dankzij de ligging en de verschillende activiteiten zijn de chalets geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen en mensen die graag van de natuur en Texel willen genieten. De bossen, duinen en het strand zijn dichtbij en je fietst makkelijk naar de mooie plaatsjes op Texel en de andere natuurgebieden.

Adresgegevens van Chalets De Bremakker in Den Burg op Texel:
Tempelierweg 40
1791 NS, Den Burg op Texel (provincie Noord-Holland)

Contactgegevens van dit vakantiepark in Den Burg op Texel:
Telefoon: 0222-312863
Email: info@bremakker.nl
Website: Vakantiepark De Bremakker

Vergelijkbare vakantiepagina's

Leave a Comment