Search

Drie vakantiecamera’s onder de 200 euro

Vind je het ook zo lastig om een goede camera te kopen voor je vakantie? Ik koop vaak een camera van hetzelfde merk als mijn vorige fototoestel maar maak heel af en toe ook wel eens een uitstapje naar een ander merk. Hieronder staan drie camera’s van bekende merken die op het moment te koop zijn onder de 200 euro en die alles hebben voor de mooiste vakantiefoto’s. Deze fototoestellen zijn makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld je fietstas, hebben een hoog zoombereik om dat leuke vogeltje goed in beeld te krijgen en zijn makkelijk te bedienen.

Zelf koop ik vaak mijn fototoestel in de buurt van mijn woonplaats, bij Foto Konijnenburg in Den Ham (Overijssel) zodat ik een goed beeld heb van de verschillende fototoestellen die er op het moment te koop zijn (ook leuk te combineren met bijvoorbeeld een wandeling in de buurt van Ommen of een bezoek aan de dierentuin in Emmen) maar ze zijn natuurlijk makkelijk online te bestellen.

Canon Powershot SX620 HS voor € 188,-
Met maar liefst 20MP en 25x optische zoom is dit een camera waarmee je geweldige foto’s en video’s kunt maken van allerlei onderwerpen. Aan de achterkant van dit fototoestel heeft een mooi groot beeldscherm zodat je goed kunt zien wat je op de foto krijgt en je kunt je genomen foto’s makkelijk terugbekijken en aan anderen laten zien. Dit toestel weegt 182 gram en is nog geen 10 cm breed, 3 cm dik en 6 cm hoog.
Je koopt ‘m nu voor € 188,- bij Foto Konijnberg

Sony Cyber-shot DSC-WX350 voor € 185,-
Met 18MP en een optische foto- en videozoom van 20x heeft deze camera genoeg om foto’s te maken van alles wat je maar wilt. Wil je een mooi panoramalandschap op de foto krijgen of juist die hoge kerk? Geen probleem met dit toestel! Met 164 gram en een omvang van nog geen 10 cm breed, 3 cm dik en 6 cm hoog is dit één van de kleinste toestellen met dit soort specificaties die je kunt krijgen. Dankzij de WiFi kun je je gemaakte foto’s meteen op je telefoon of tablet zetten.
Deze camera is bij Foto Konijnenberg te koop voor € 185,-

Panasonic Lumix DMC-TZ57
Deze camera is iets zwaarder en groter dan de bovengenoemde camera’s maar heeft met 16MP en 20x optische zoom genoeg te bieden! Dankzij het kantelbare beeldscherm kun je met dit toestel ook leuke selfie’s maken om zo je vrienden mee te laten genieten van je vakantieavonturen. Met de ingebouwde WiFi zet je je foto’s heel makkelijk over op je tablet of smartphone zodat je ze meteen op bijvoorbeeld Facebook kunt laten zien.
Deze camera is bij CoolBlue te koop voor € 199,-

Canon Powershot SX620 HS voor € 188,-
Canon Powershot SX620 HS voor € 188,-
Sony Cyber-shot DSC-WX350 voor € 185,-
Sony Cyber-shot DSC-WX350 voor € 185,-
Panasonic Lumix DMC-TZ57
Panasonic Lumix DMC-TZ57

Vergelijkbare vakantiepagina's

Leave a Comment