Search

Elsloo – Vakantiehuisje D’Elf Ieken

Dit bijzondere vakantiehuisje ligt in Elsoo (Friesland), naast een boerderij en op het kampeerveld van een minicamping. Het huisje is zo bijzonder omdat het eigenlijk een kruising is tussen een bungalow, vakantiehuis en tent! Het huisje heeft namelijk houten wanden, een dak van zeildoek, twee slaapkamers, een keukenblok in met gasfornuis, koelkast en magnetron en een elektrische haard. Dit vakantiehuisje heeft ruimte voor vier personen en eventueel kan er een vijfde persoon slapen. Voor het sanitair kan gebruik worden gemaakt van de faciliteiten van de minicamping.

Dit vakantiehuisje is ideaal voor gezinnen met kinderen die wel op een gezellige camping willen staan maar geen eigen tent of caravan hebben. Voor de kinderen is er van alles te doen, er is ook een speelveldje met zandbak, een klimtoren en er is een kinder- en speelboerderij.

Het vakantiehuisje ligt in de buurt van het mooie Drents-Friese Wold op de grens van Friesland en Drenthe waar je mooi kunt fietsen en wandelen. In de omgeving zijn mooie dorpjes te vinden en in de buurt zijn diverse musea en andere attracties.

Adresgegevens van Vakantiehuisje D’Elf Ieken in Elsloo:
Butenweg 6
8424 PR, Elsloo (provincie Friesland)

Contactgegevens van dit vakantiehuisje in Elsloo:
Telefoon: 0561 – 421522
Email: info@elf-ieken.nl
Website: Vakantiehuisje D’Elf Ieken

Vergelijkbare vakantiepagina's

Leave a Comment