Search

Vergelijkbare vakantiepagina's

One thought on “Giethmen – Boerderijcamping t Voshuus

  1. A.P. Stevens

    — Beoordeling van een bezoeker —
    De camping zelf is wel redelijk en de mannelijke beheerder Gerrit is een toffe vent, alleen er loopt daar een vrouwlijke beheerder(zijn partner) die zo onredelijk is en bazig (zij is de baas en moet je naar luisteren)en doet alsof zij de grote baas is. Er was bij mij een stel op visite die bleven ook een nachtje over en deze man is doof dus hij hoort zeer slecht en praat ook slecht alsof hij dronken is (zoals sommige doven praten daar kunnen ze zelf niks aan doen).We waren lekker even Ommen in gegaan en hij zo rond de 4 pilsjes had gedronken.
    Nu dacht deze man dat er een soort kantine aanwezig, ik zei jee Bert dat is er niet ik denk dat hij dat niet verstond maar hij wilde eruit bij het kantoortje om naar die kantine te gaan die er niet was maar wel een klein huisje met een paar stoelen en tafels buiten. Hij liep erheen en vroeg(op zijn manier) of hij drinken kon krijgen maar de mensen zeiden dat het niet kon omdat het geen kantine was. Hij verstond dat maar half denk ik. nu komt het mooie nu mag hij van haar niet meer op de camping komen omdat zij zei dat hij dronken was wat dus niet waar was, en dat is volgens mij discriminatie omdat hij die handicap heeft van doof zijn en niet goed kunnen praten wat ik ook tegen dat bazige vrouwtje heb gezegd. toen ik wat tegen haar zei deed ik dat met een Zaanse dialect zoals schijthuis nou dat mocht ik niet zeggen ik zeg dat is bij ons heel normaal om dat te zeggen. dus zij wilde ook maar ff dat ik naar haar wensen ging dansen. wij hadden alleen maar plichten(dus totaal geen rechten) en moesten de regels maar naleven.en of ik maar even als er telefoon was maar in de bloed hete caravan ging zitten met mijn mobiel. Ze is zachtjes aan deze camping om zeep te helpen zoals ze dat al bij een ander camping heeft gedaan. Ik vind dat wel jammer voor Gerrit terwijl dat een goede vent is. Er zijn ondertussen al dik 10 plaatsen vrij gekomen die mensen zijn al vertrokken. dus wil wel wat zeggen. Ik heb er ook een jaar plaats die ik dus eind dit jaar ga opzeggen ik hoop dat ik hem op tijd nog kan verkopen ander heb ik eind van het jaar een dikke strop want ik ga er echt wel van af want zo wil ik niet op de camping staan, het lijkt wel een oude van dagen oord, je mag dit niet je mag dat niet. met je armen over elkaar en mond houden en luisteren naar die vrouw.
    Mijn vakantie is hierbij even lekker verziekt want ik ga daar echt niet meer heen de rest van dit jaar. Ik zou er 3 weken heengaan en dan de weekenden maar gaat nu even niet door met deze toestanden. Dag staangeld wat ik heb betaald.

Leave a Comment