Search

Hollum – Appartement Helios

Het appartement Helios is het mooiste appartement van 4**** sterren resort de Amelander Kaap op het gastvrije, zonnige en verrassende eiland Ameland en onze huur-prijzen zijn incl. toeristenbelasting en gebruik energie/elektra/verwarming en vrij gebruik verwarmd binnenzwembad. Vergroot natuursteen terras met lounge meubilair, het appartement bevindt zich op de begane grond.

Dit prachtige appartement is recent geheel gerestyled en aanmerkelijk fraaier ingericht dan de standaard appartementen van het resort de Amelander Kaap: o.a. flatscreen tv, nieuwe keuken met keramische kookplaat, laminaatvloer, meer kastruimte, natuursteen terras met lounge set meubilair, fijne hotel-bedden en ruime badkamer enz. Er is een kinderbedje aanwezig, en ruime inventaris.

U kunt gebruik maken van alle faciliteiten van het resort-hotel: gratis gebruik van het overdekt en verwarmd zwembad met jet-stream en kinderbad en verder tegen betaling sauna, beauty-centre, zonnebank, squass en all-weather tennisbanen, kinderspeeltoestellen (gratis), gezellige bar, goed restaurant, en brasserie, ontbijt service, gezellig terras, draadloos internet, was- en droog-gelegenheid enz. de 9 holes golfaccommodatie bevind zich naast het resort.

Gezellig pittoreske dorp Hollum en bad-strand op loop-afstand. Appartement zeer geschikt voor zowel de zomer als de wintermaanden, alle voorzieningen zijn het hele jaar beschikbaar.

Adresgegevens van Appartement Helios in Hollum:
Oosterhiemweg 1, 9161 CZ
Hollum (provincie Friesland)

Contactgegevens van dit Appartement in Hollum:
Website: Appartement Helios
Email: helios@op-ameland.nl
Telefoon: 0519-554181

Vergelijkbare vakantiepagina's

Leave a Comment