Search

Hollum – Groepsaccommodatie De Witte Reep

Groepsaccommodatie de Witte Reep op Ameland ligt vlak bij Hollum en Ballum. Het is een moderne groepsaccommodatie op zes hectare eigen grond waar veel ruimte is voor sport en spel. Deze groepsaccommodatie op Ameland is geschikt voor een familiebijeenkomst, schoolreisje, bedrijfsuitje, sportclub en vriendenclub. Op een paar kilometer lopen door het duingebied ben je bij het strand en de Noordzee.

Op het moment van schrijven heeft deze groepsaccommodatie 96 slaapplaatsen, verdeeld over verschillende gedeeltes. Er zijn kamers voor 2 tot 8 personen waarbij de meeste kamers een eigen douche en toilet hebben. In de groepsaccommodatie is draadloos internet aanwezig, er is een eetzaal en professionele keuken, sportvelden en lees- en recreatiezalen. Bij de groepsaccommodatie is een buitenBBQ en een groot zonneterras.

In de buurt is van alles te doen en ook de beheerders van de groepsaccommodatie kunnen je hier bij helpen, bijvoorbeeld met excursies naar het Wad en de Noordzeekust, wadlopen, fietsen, paardrijden, parachutespringen, zeevissen en meer.

Adresgegevens van Groepsaccommodatie De Witte Reep in Hollum:
P. Miedeweg 2a
9161 CK, Hollum (provincie Friesland)

Contactgegevens van deze Groepsaccommodatie in Hollum:
Telefoon: 0519-554380
Email: info@dewittereep.nl
Website: Groepsaccommodatie De Witte Reep

Vergelijkbare vakantiepagina's

Leave a Comment