Search

Ommen – Groepsaccommodatie Nieuwe Brug

Bij Camping & Groepsaccommodatie Nieuwe Brug in Ommen heb je keuze uit twee verschillende groepsaccommodaties namelijk de Reggehoeve en de Nieuwe Brug.

De Reggehoeve is een luxe groepsaccommodatie voor 35 personen. Er zijn 14 slaapkamers, elk met eigen badkamer. Deze accommodatie heeft een grote woonkamer en keuken, er is een speelkelder met poolbiljart en andere activiteiten en in de tuin kun je verschillende sporten beoefenen. Deze accommodatie is geschikt voor een ontspannen tijd met vrienden, familie en collega’s.

De Nieuwe Brug is een groepsaccommodatie welke geschikt is voor 29 personen. Er zijn totaal 12 slaapkamers verdeeld over twee verdiepingen waarbij de drie kamers op de benedenverdieping gebruik maken van een badkamer met douche (met douchestoel) en toilet met beugel, hiermee is de benedenverdieping van deze groepsaccommodatie ook geschikt voor mindervaliden. De accommodatie heeft een mooie lichte woonkamer en keuken en een speelruimte, ook kunnen er buiten verschillende sporten en activiteiten worden beoefend.

Adresgegevens van Groepsaccommodatie Nieuwe Brug in Ommen:
Lemelerweg 15, 7731 PR
Ommen (provincie Overijssel)

Contactgegevens van deze Groepsaccommodatie in Ommen:
Telefoon: 0529-451096
Email: info@nieuwe-brug.nl
Website: Groepsaccommodatie Nieuwe Brug in Ommen

Vergelijkbare vakantiepagina's

Leave a Comment