Search

Ootmarsum – Vakantiehuisje op Camping de Haer

Op Camping de Haer zijn er verschillende mogelijkheden om een vakantiehuis te huren waaronder een compleet ingerichte safaritent en een ‘Tiny House’. Dit vakantiehuisje staat op de camping en biedt slaapplaats aan vier personen (niet geschikt voor kinderen onder vier jaar). Dit vakantiehuisje heeft twee verdiepingen met daarin twee slaapkamers, een keuken en woonkamer met televisie.

Op de camping is van alles te doen voor iedereen, er zijn verschillende voorzieningen waaronder zwembad, panna Kooi, air trampoline, speeltuin, sportveld, horeca- en recreatieruimte met een terras en een animatieteam in de bouwvak vakantie.

Dit vakantiehuisje op de camping is geschikt voor gezinnen met wat oudere kinderen en ook voor liefhebbers van de natuur en fietsen. De camping ligt aan fietsroutenetwerk Overijssel waar je langs de oude boerderijen, dorpen, bossen en weilanden voert. Ook het mooie stadje Ootmarsum ligt dicht bij de camping, hier kun je musea en galerieën bezoeken, rondwandelen, winkelen of natuurlijk gezellig op een terrasje genieten van het leven in Ootmarsum.

Adresgegevens van Vakantiehuisje op Camping De Haer in Ootmarsum:
Rossummerstraat 22
7636 PL, Ootmarsum (provincie Overijssel)

Contactgegevens van dit vakantiehuis in Ootmarsum:
Telefoon: 0541-291847
Email: info@dehaer.nl
Website: Vakantiehuis op Camping De Haer

Vergelijkbare vakantiepagina's

Leave a Comment