Search

TaarTenTuin – Glamping in Aarlanderveen

Deze accommodatie in Aarlanderveen is een glamping en we hebben hem onder het kopje ‘Vakantiehuis’ gezet. Reden hiervoor is dat je hier logeert in een ruime tent die geschikt is voor vijf personen en één klein kind. Deze bijzondere tenten bieden een unieke vakantie welke compleet anders is dan je thuis gewend bent. Zo is er een koelkist om je spullen koud te houden, een houtkachel om te koken en er is een veranda met houten vloer. Elke tent heeft z’n eigen toilet en een aantal tenten deelt een gemeenschappelijke douche. Ook zijn er tenten met eigen douchegelegenheid.

Bij de oude boerderij is ook een herberg met terras waar je kunt genieten van taart, koffie en thee en ook de mogelijkheid hebt om allerlei groenten en zuivel te kopen. Voor kinderen is dit een heerlijke plek om te spelen, er is een speelplaats en ze kunnen zich ook vermaken met bootjevaren en slootjespringen. Ook kan er met allerlei dieren kennis worden gemaakt, op de boerderij lopen onder andere kippen, poezen en honden, schapen, varkens, koeien en konijnen.

Adresgegevens van TaarTenTuin in Aarlanderveen:
Achtermiddenweg 10
2445 AA, Aarlanderveen (provincie Zuid-Holland)

Contactgegevens van deze glamping in Aarlanderveen:
Telefoon: 0528-229440
Website: TaarTenTuin in Aarlanderveen

Dit is één van de overnachtingsmogelijkheden die we hebben gevonden voor je vakantie in Aarlanderveen. Hieronder staat de locatie van deze glamping op de kaart.

Vergelijkbare vakantiepagina's

Leave a Comment