Search

Vakantie in Aalten

Voor je vakantie in Aalten heb je keuze uit een groot aantal accommodaties waaronder veel vakantiehuizen, een aantal Bed and Breakfasts, kleine en grote campings en een aantal groepsaccommodaties. Veel mensen kiezen voor een vakantie in Aalten voor de rust en de natuur.

Het dorp Aalten in Gelderland ligt vlak aan de Duitse grens en is hierdoor een goed uitgangspunt om rond te kijken in de Achterhoek in plaatsen als Bredevoort, Winterswijk en Dinxperlo maar ook voor uitstapjes naar Duitse plaatsen als Bocholt en fiets- en wandeltochten in de buurt, onder andere in natuurgebieden Loohuisbos en Landgoed Walfort. In Aalten zijn een aantal leuke musea en er zijn een aantal mooie oude boerderijen en kerken te zien. Vlak naast Aalten ligt Bredevoort en op zo`n 15 kilometer van Aalten ligt de Duitse stad Bocholt, hier begint het bosrijke natuurpark Hohe Mark. Voor een museumbezoek hoef je in Aalten niet het hele dorp door, aan de Markt zijn drie musea samengevoegd en kun je het verzetsmuseum, het streekmuseum en een agrarisch museum bekijken. Vanuit Aalten wandel je zo naar natuurgebied het Loohuis, in dit 21 hectare grote bosgebied kom je verschillende vogels en zoogdieren tegen.

Vakantiehuis in Aalten

Voor je vakantie in Aalten is een vakantiehuis een goede accommodatie, je hebt lekker je eigen plek en gebruikt het huis als uitgangspunt voor fiets- en wandeltochten door de omgeving.

Camping in Aalten

Voor liefhebbers van de rust en de natuur is een camping tijdens je vakantie in Aalten een goede accommodatie, je zit de hele dag lekker buiten, trekt er op uit en ‘s avonds geniet je bij de tent of caravan nog even van de rust. Er zijn verschillende campings rondom Aalten, zowel de grotere met meer activiteiten als gezellige kleinschalige boerencampings.

Bed and Breakfast in Aalten

Een Bed and Breakfast in Aalten is een goede oplossing wanneer je een paar dagen vakantie in Aalten wilt houden. Je wandelt naar de musea, zit gezellig op een terrasje of maakt fietstochten door de omgeving waarna je ‘s avonds in een lekker bed tot rust komt.

Groepsaccommodatie in Aalten

Een groepsaccommodatie in Ootmarsum is een goede mogelijkheid om met een grote familie, vriendengroep of sportvereniging gezellig er op uit te gaan waarbij je bijvoorbeeld Aalten bezoekt en wandelingen, fietstochten, spelletjes of andere activiteiten in de buurt onderneemt.

Appartement in Aalten

Er zijn een paar appartementen in Aalten, dit zijn fijne accommodaties wanneer je een paar dagen of wat langer in Aalten wilt verblijven en toch je eigen plek wilt hebben.

Hotel in Aalten

We hebben nog geen hotel in Aalten gevonden, een Bed and Breakfast is wellicht een goed alternatief voor je. In de omgeving zijn er wel hotels in verschillende plaatsen, bijvoorbeeld in Bredevoort en in Winterswijk.

Hieronder staan de verschillende overnachtingsmogelijkheden in Aalten op de kaart.