Search

Vakantie in Aarle-Rixtel

Het dorp Aarle-Rixtel staat al eeuwenlang bekend als ‘klokkendorp’, al een paar honderd jaar worden er kerkklokken gemaakt. Een vakantie in Aarle-Rixtel is geschikt voor liefhebbers van de natuur in het Peelland en ook voor geïnteresseerden in cultuur en historie. In en rond Aarle-Rixtel zijn diverse monumenten te zien, waaronder Kasteel Croy uit de 15e eeuw, een kapel uit 1500 en verschillende oude boerderijen en overblijfselen van oude kastelen. Voor je vakantie in Aarle-Rixtel heb je keuze uit verschillende accomomdaties, zo heb je keuze uit een vakantiehuis, campings en Bed and Breakfasts.

Vakantiehuis in Aarle-Rixtel
Een vakantiehuis in Aarle-Rixtel is ideaal wanneer je een rustige vakantie wilt houden waarbij je overdag bijvoorbeeld rondfietst door het bovenste gedeelte van Limburg en het onderste gedeelte van Noord-Brabant of wandelt door de bosgebieden in de buurt. ‘s avonds geniet je bij je eigen vakantiehuis nog even na en bekijkt waar je de dagen daarna naar toe gaat.

Camping in Aarle-Rixtel
Er zijn een paar kleine campings in Aarle-Rixtel voor een mooie vakantie in dit gedeelte van Nederland. Vanaf je camping onderneem je trips in de buurt of je blijft lekker bij je tent of caravan om van het weer te genieten.

Bed and Breakfast in Aarle-Rixtel
Wanneer je een paar dagen de tijd hebt om Aarle-Rixtel en omgeving te bekijken is een Bed and Breakfast een goede oplossing, de uitbaters kunnen je vaak ook veel vertellen over de buurt zodat je weet waar de mooiste fiets- en wandeltochten zijn en wat je zeker moet bekijken.

Hotel in Aarle-Rixtel
Wanneer je lekker zonder zorgen in Aarle-Rixtel wilt verblijven is een hotel een goede accommodatie, je slaapt comfortabel en kunt er voor kiezen om bij het hotel of in de buurt lekker uit eten te gaan.

Hieronder staan alle accommodaties voor je vakantie in Aarle-Rixtel op de kaart.