Search

Vakantie in Alphen

Voor een vakantie in Alphen heb je voldoende keuze uit accommodaties. In en rondom het Noord-Brabantse dorp heb je vooral keuze uit verschillende kleine en grote campings, vakantiehuizen en groepsaccommodaties. Alphen zelf is een kleine plaats met een paar duizend inwoners en dankzij de ligging in de mooie bosrijke omgeving met onder andere natuurgebieden de Chaamse Bossen en de Alphense Bergen is het een geliefde vakantiebestemming voor families, rustzoekers, natuurliefhebbers en groepen. In de omgeving van Alphen kun je goed wandelen en fietsen en je bent zo over de Belgische grens. Steden als Breda en Tilburg liggen op fietsafstand.

Vakantiehuis in Alphen
Een vakantiehuis in Alphen is perfect wanneer je de mooie bosrijke omgeving wilt verkennen. Met de auto, fiets of wandelend kom je door grensdorpjes, door natuurgebieden en een dagje weg naar bijvoorbeeld Tilburg, Breda of Turnhout is ook een goede mogelijkheid. ‘s Avonds geniet je bij je vakantiehuis nog even na van de rust.

Camping in Alphen
Wanneer je lekker wilt fietsen of wandelen in en rondom Alphen is een camping een goede overnachtingsmogelijkheid. Er zijn verschillende grote en kleine campings in Alphen zodat je altijd wel iets kunt vinden wat bij je vakantie past. De campings liggen veelal naast Alphen, bij de verschillende natuurgebieden en soms op boerenerven. Vanaf je camping fiets je over verschillende fietsroutes en komt door dorpen, langs akkerlanden en door bossen.

Bed and Breakfast in Alphen
Voor een Bed and Breakfast in het Noord-Brabantse Alphen heb je niet heel veel keuze maar dit is toch een goede overnachtingsmogelijkheid om lekker een paar dagen de omgeving te verkennen.

Groepsaccommodatie in Alphen
Wanneer je met een grote familie, schoolkamp, bedrijfsgroep of vriendengroep wilt genieten van de rust en natuur van dit deel van Noord-Brabant is een groepsaccommodatie een goede oplossing.

Hieronder staan alle accommodaties voor je vakantie in Alphen op de kaart. Missen we nog een vakantiehuis, B&B of camping in Alphen? Zet het in het opmerkingenveld bij één van de accommodaties, dan zet ik hem er bij!