Search

Vakantie in Flevoland

Vakantie in Flevoland is erg interessant voor liefhebbers van water en watersport, de provincie wordt omgeven door verschillende meren waaronder het IJsselmeer, het Markermeer, het Veluwemeer en het Ketelmeer. Deze meren zijn geschikt voor verschillende watersportactiviteiten waaronder varen met een motorboot of zeilboot, je kunt er windsurfen en zeilen en er zijn verschillende plekken met stranden waar je lekker kunt zonnebaden of kunt zwemmen. Voor liefhebbers van natuur is er in Flevoland ook genoeg te zien, naast het 5600 hectare grote natuurgebied de Oostvaardersplassen zijn er verschillende bosgebieden en kun je je vakantieadres rond het Veluwemeer bijvoorbeeld gebruiken als uitvalsbasis voor de bosgebieden van de Veluwe. Voor veel vakantiegangers is Flevoland niet echt een bestemming voor citytrips omdat er geen mooie historische binnensteden zijn maar in de hoofdstad Almere is eigenlijk alles te vinden voor de shopliefhebber en omdat er pas 1975 begonnen is met de bouw van Almere en de stad flink is uitgebreid is er veel te zien van de architectuur van de laatste tientallen jaren.

Voor je vakantie in Flevoland heb je voldoende keuze uit allerlei vakantiehuizen, bungalows op vakantieparken en campings. Ook zijn er in de grotere plaatsen een aantal hotels en appartementen. Ook zijn er een aantal groepsaccommodaties in Flevoland.

Vakantiehuis in Flevoland
Een vakantiehuis in Flevoland is geweldig wanneer je de hele dag op het water bent en ‘s avonds lekker wilt uitrusten. Een deel van de vakantiehuizen in Flevoland zijn te vinden in de bungalowparken die allerlei faciliteiten hebben om je optimaal van het water te laten genieten. Er zijn meerdere vakantiehuizen in Flevoland, vooral langs het water, bekijk de Vakantiehuis in Flevoland pagina voor meer informatie.

Camping in Flevoland
Aan het water zijn ook veel campings te vinden zodat je vanaf je standplaats direct van allerlei watersporten kunt genieten. Dit zorgt er voor dat de hele familie zich kan vermaken met een vakantie in Flevoland. Bekijk de Camping in Flevoland pagina voor meer informatie.

Bed and Breakfast in Flevoland
Flevoland heeft een aantal plaatsen waar je terecht kunt voor een Bed and Breakfast, soms midden in de grotere steden en dorpen, soms vlak aan het water. Bekijk de Bed and Breakfast in Flevoland pagina voor meer informatie hierover.

Groepsaccommodatie in Flevoland
Voor groepen is Flevoland een goede vakantiebestemming, bijvoorbeeld wanneer de hele groep gaat watersporten. Op de Groepsaccommodatie in Flevoland pagina staat meer informatie over de groepsaccommodaties.

Hotel in Flevoland
In de steden en ook in een aantal dorpen in Flevoland zijn verschillende mogelijkheden voor hotelovernachtingen. Bekijk de Hotel in Flevoland pagina voor meer informatie.

Appartement in Flevoland
Flevoland heeft niet zo heel veel appartementen, op de Appartement in Flevoland pagina staan er een aantal.

Een aantal accommodaties in Flevoland