Search

Vakantie in Friesland

Het waterrijke Friesland is een mooie provincie voor je vakantie in Nederland. Naast een aantal grotere steden zoals Leeuwarden, Sneek, Drachten en Heerenveen zijn er een aantal mooie karakteristieke plaatsen waaronder Franeker, Bolsward, Hindeloopen, Makkum en Dokkum en er zijn natuurlijk een aantal mooie Waddeneilanden. Voor liefhebbers van water, natuur en historie heeft je vakantie in Friesland dan ook veel te bieden, zo kun je genieten van Nationaal Park de Alde Feanen, de Friese Meren met daarbij het Sneekermeer, het IJsselmeer en de Waddenzee. Voor je vakantie in Friesland heb je keuze uit veel vakantiehuizen, campings, bungalows op vakantieparken, Bed and Breakfasts en hotels. Wanneer je bijvoorbeeld als groep watersport wilt beoefenen heb je ook keuze uit diverse groepsaccommodaties.

Vakantiehuis in Friesland
Een vakantiehuis in Friesland is geweldig wanneer je overdag op het water bent en ‘s avonds lekker in je eigen huisje wilt uitrusten. Ook na een stevige fietstocht over de dijken is een vakantiehuis een goede mogelijkheid om even energie bij te tanken voor de komende fietsdagen. Vooral in de waterrijke gebieden en natuurlijk op de Waddeneilanden zijn er veel vakantiehuizen te vinden, bekijk de Vakantiehuis in Friesland pagina voor meer informatie.

Camping in Friesland
Voor een gezellige vakantie in Friesland met het hele gezin is een camping natuurlijk een goede uitvalsbasis. Veel grotere campings hebben voldoende activiteiten voor het hele gezin en de kleinere campings kunnen je veel rust geven. Veel campings zijn te vinden in de buurt van het water of op één van de eilanden. Bekijk de Camping in Friesland pagina voor meer informatie.

Bed and Breakfast in Friesland
Wanneer je met een paar personen de mooie natuur van Flevoland wilt verkennen of een paar dagtochten wilt maken in de pittoreske dorpen is er ruime keuze uit Bed and Breakfasts in Friesland. Bekijk de Bed and Breakfast in Friesland pagina voor meer informatie hierover.

Groepsaccommodatie in Friesland
De eilanden en de merengebieden zijn een geliefde groepsbestemming voor een vakantie in Nederland en er zijn dan ook een groot aantal groepsaccommodaties in Friesland. Op de Groepsaccommodatie in Friesland pagina staat meer informatie over de groepsaccommodaties.

Hotel in Friesland
In de steden en ook in een groot aantal dorpen in Friesland kun je hotels vinden, ideaal voor een zakentrip of een kleine vakantie in Friesland. Bekijk de Hotel in Friesland pagina voor meer informatie.

Appartement in Friesland
In Friesland zijn niet zoveel appartementen te vinden als in andere provincies maar voor je vakantie of citytrip heb je voldoende keuze, op de Appartement in Friesland pagina staan een aantal appartementen.

Een aantal accommodaties in Friesland