Search

Vakantie in Koekange

Koekange is een rustig en klein dorp en ligt tussen Meppel en Hoogeveen in. Vroeger was Koekange een lintdorp, langs de Dorpsstraat stonden zo’n beetje alle huizen. Gedurende de latere jaren is er omheen gebouwd waardoor het nu een dorp is met een kern. Voor je vakantie in Koekange heb je keuze uit een aantal vakantiehuizen, campings en Bed and Breakfast mogelijkheden. Ook zijn er mogelijkheden voor groepen.

Koekange ligt in een open gebied met veel weidegrond. In de zomer is dit een goed uitgangspunt voor bijvoorbeeld een fietsvakantie in Drenthe. Op een paar kilometer afstand van Koekange vind je Boswachterij Ruinen, een groot bosgebied met enkele vennetjes waar je goed kunt wandelen en fietsen. Iets verder, maar nog steeds op fietsafstand, liggen de natuurgebieden Het Dwingelerveld en de bosgebieden rond Staphorst.

Vakantiehuis in Koekange

Voor je vakantie in Koekange heb je keuze uit een paar vakantiehuizen, ideaal wanneer je hier een week of weekend wilt zijn en na een actieve of juist rustige dag in je eigen huis of tuin nog even na wilt genieten. Ook voor een fietsvakantie in dit deel van Drenthe is een vakantiehuis een geschikte accommodatie.

Bed and Breakfast in Koekange

Een Bed and Breakfast in Koekange biedt je een goede mogelijkheid om al wandelend of fietsend de omgeving te bekijken. Vanuit het dorp ben je zo in de bossen en in verschillende natuurgebieden.

Camping in Koekange

Wanneer je wat langer op vakantie wilt in Koekange is een camping een goed uitgangspunt. Er zijn er een paar te vinden.

Groepsaccommodatie in Koekange

Wanneer je voor een familieweekend of met een vriendengroep of sportgroep er lekker even tussenuit wilt in een rustige omgeving is een groepsaccommodatie in Koekange een goede overnachtingsmogelijkheid.

Hieronder staan de verschillende vakantiemogelijkheden in Koekange op de kaart.