Search

Vakantie in Limburg

Het Nederlandse Limburg is een middelgrote provincie in het zuiden van Nederland welke vooral bekend is door de stad Maastricht, de heuvels, de mergelgrotten bij Valkenburg en het drielandenpunt bij Vaals. Daarnaast zijn er nog andere plaatsen aan de rivieren zoals Roermond en Venray. Je vakantie in Limburg kan dus alle kanten op, Maastricht leent zich goed voor een meerdaagse citytrip, in het zuiden kun je geweldig wandelen en fietsen en aan de rivieren kun je genieten van de natuur zoals Nationaal Park de Maasduinen. Ook is een verblijf in Limburg een goed uitgangspunt voor trips rond de grensstreek, je bent zo in België en in Duitsland.

In Limburg heb je voldoende overnachtingsmogelijkheden voor je vakantie, er zijn veel hotels en Bed and Breakfasts in Maastricht en ook in de kleinere plaatsen is er genoeg te vinden. Langs de rivieren zijn er veel campings met daarbij familiecampings maar ook rustigere campings voor natuurliefhebbers. Vakantiehuizen zijn er natuurlijk ook genoeg in Limburg, onder andere in de mooie heuvelachtige gebieden maar ook aan de rivieren vind je makkelijk een vakantiehuis. Let er wel op dat Limburg een populaire vakantiebestemming is en accommodaties soms ruim voor de tijd worden geboekt.

Hieronder staan de accommodaties voor je vakantie in Limburg per categorie. Klik door naar de betreffende pagina voor alle gevonden accommodaties.

Vakantiehuis in Limburg
Een vakantiehuis in Limburg is een goede gelegenheid om het mooie afwisselende landschap van Limburg per auto, fiets of wandelend te verkennen. Na een actieve dag geniet je lekker van de rust en de natuur bij je eigen vakantiehuis. In Limburg zijn voldoende vakantiehuizen te vinden waarvan een deel op vakantieparken met activiteiten voor het hele gezin. Bekijk de vakantiehuizen op de Vakantiehuis in Limburg pagina.

Camping in Limburg
Wanneer je met je tent aan het water wilt staan of ergens op een mooie heuvel dan is er voldoende keuze uit campings in Limburg. Sommige zijn dicht bij steden als Maastricht en andere vind je in de vrije natuur. Een deel van de campings heeft activiteiten voor het hele gezin waardoor het een goede accommodatie is voor een vakantie met kinderen. Andere campings zijn een stuk rustiger waardoor je van de rust en de natuur kunt genieten.Bekijk de Camping in Limburg pagina voor meer informatie.

Bed and Breakfast in Limburg
In provincie Limburg zijn veel Bed and Breakfasts, zowel in Maastricht als in de andere grote plaatsen en kleine rustige dorpjes. Sommige Bed and Breakfasts in Limburg vind je langs de rivieren, een deel is te vinden in de dorpjes in het mooie heuvellandschap. Bekijk de Bed and Breakfast in Limburg pagina voor meer informatie hierover.

Groepsaccommodatie in Limburg
Voor groepen is Limburg een geschikte vakantiebestemming, voor actieve groepen die willen wandelen of fietsen is er in de omgeving genoeg te doen. Op de Groepsaccommodatie in Limburg pagina staat meer informatie over de groepsaccommodaties.

Hotel in Limburg
In de steden en ook in een aantal dorpen in Limburg kun je terecht in een hotel, soms dicht bij een station, soms vlak bij de mooie natuur. Bekijk de Hotel in Limburg pagina voor meer informatie.

Appartement in Limburg
Limburg heeft een aantal appartement als accommodatie, vooral in de grotere steden. Ook in de buurt van populaire vakantiegebieden zijn een aantal appartementen te vinden. Op de Appartement in Limburg pagina staat hier meer informatie over.