Search

Vakantie in Noord-Holland

Noord-Holland biedt veel variatie als vakantiebestemming in Nederland. Er zijn mooie steden voor citytrips zoals Amsterdam en Haarlem, je kunt genieten van de natuur in bos- en duingebieden zoals Nationaal Park Zuid-Kennemerland, historische plaatsen als Medemblik, Enkhuizen en Volendam, het strand van de Noordzee, de Waddenzee en het IJsselmeer en je hebt het mooie eiland Texel. De vele natuur leent zich uitstekend voor wandelingen en fietstochten en per fiets bereik je ook makkelijk de waterrijke gebieden in het noorden van de provincie.

Vakantiehuis in Noord-Holland
Wanneer je fietsend van het landschap van Noord-Holland wilt genieten of lekker met het hele gezin aan het water op een vakantiepark wilt verblijven is een vakantiehuis in Noord-Holland een goed uitgangspunt voor je vakantie. Na een dag aan zee, in de duinen of op de fiets op de soms winderige wegen rust je gewoon lekker uit in je vakantiehuis en geniet je van alle faciliteiten die je thuis ook zou hebben. Een deel van de vakantiehuizen in Noord-Holland zijn te vinden op de vakantieparken waarbij er ook van alles is te doen voor kinderen. Bekijk de Vakantiehuis in Noord-Holland pagina voor meer informatie.

Camping in Noord-Holland
In Noord-Holland zijn er veel campings te vinden, soms dicht aan het strand of het IJsselmeer, soms dicht bij één van de grote steden of historische dorpen. Een deel van de campings staat bij een vakantiepark waar ruim voldoende te doen is voor het hele gezin. Ook zijn er een aantal kleine minicampings voor wanneer je op een rustige manier van de omgeving wilt genieten en je camping bijvoorbeeld als uitgangspunt voor een fietsvakantie door het mooie landschap. Bekijk de Camping in Noord-Holland pagina voor meer informatie.

Bed and Breakfast in Noord-Holland
Een Bed and Breakfasts in Noord-Holland is een goede overnachtingsmogelijkheid wanneer je bijvoorbeeld een citytrip wilt maken in plaatsen als Haarlem, Alkmaar, Amsterdam of Hilversum. Daarnaast kun je een Bed and Breakfast in de kleinere plaatsen ook goed gebruiken als startpunt voor je fiets- of wandeltochten in de duinen, bossen of agrarische gebieden van Noord-Holland. Er zijn Bed and Breakfasts te vinden in verschillende prijsklassen, er zit dus altijd wel iets voor je bij. Bekijk de Bed and Breakfast in Noord-Holland pagina voor meer informatie hierover.

Hotel in Noord-Holland
In Amsterdam, Haarlem en Hilversum zijn er natuurlijk genoeg hotels te vinden voor je vakantie in Noord-Holland maar ook in veel van de kleinere plaatsen en historische dorpen kun je terecht voor een hotel. Je hotel is een goed uitgangspunt voor een zakentrip, citytrip of gewoon om een paar dagen te genieten van de omgeving van een stad of dorp. In Noord-Holland heb je keuze uit luxe hotels evenals wat meer eenvoudige hotels. Bekijk de Hotel in Noord-Holland pagina voor meer informatie.

Groepsaccommodatie in Noord-Holland
Op Texel zijn er een groot aantal groepsaccommodaties en ook aan het water, in agrarische gebieden en bij natuurgebieden zijn er meerdere groepsaccommodaties te vinden. Een groepsaccommodatie in Noord-Holland kan een goede keuze zijn wanneer je met een schoolklas, sportclub, vriendengroep of groep collega’s ergens op een ruime plek wilt zijn en ook nog eens dagtrips wilt maken naar bijvoorbeeld Amsterdam of Haarlem. Ook wanneer je een erg grote familie hebt of een familiefeest kan een groepsaccommodatie een goede overnachtingsmogelijkheid zijn. Op de Groepsaccommodatie in Noord-Holland pagina staat meer informatie over de groepsaccommodaties.

Appartement in Noord-Holland
In de grotere plaatsen en ook in populaire vakantiegebieden in Noord-Holland zijn voldoende appartementen te vinden. Ideaal wanneer je langere tijd in een bepaalde plaats wilt zijn en geen compleet vakantiehuis nodig bent. Op de Appartement in Noord-Holland pagina staan een aantal appartementen.

Een aantal accommodaties in Noord-Holland