Search

Vakantie in Zeeland

Een belangrijk onderdeel van je vakantie in Zeeland is natuurlijk de Zeeuwe kust, elke plaats in Zeeland ligt op fietsafstand van de kust en soms hoef je maar een paar honderd meter te wandelen om lekker naar het strand te gaan. Naast de mooie lange stranden heeft Zeeland nog meer te bieden, er zijn mooie natuurgebieden waaronder het Zwin en de Zak van Zuid-Beveland. Hier zijn verschillende wandel- en fietsroutes.

Naast de badplaatsen zijn ook de historische plaatsen als Middelburg, Vlissingen en Zierikzee erg interessant, dankzij de scheepvaart van de VOC en de WIC was Middelburg na Amsterdam de belangrijkste handelsplaats en ook de grootste handelsschepen werden hier gebouwd. De rijkdom die daarmee werd vergaard is nog steeds terug te zien in de mooie oude pakhuizen en herenhuizen die je in de stad ziet.

Voor je vakantie in Zeeland heb je een ruime keuze aan accommodaties, er zijn rustige minicampings in de polders, grote vakantieparken met camping en bungalows voor het hele gezin vlak bij de kust, hotels in de grotere plaatsen, Bed and Breakfasts in de hele provincie en ook nog een aantal groepsaccommodaties.

Vakantiehuis in Zeeland
Een vakantiehuis in Zeeland is een ideale accommodatie wanneer je met het hele gezin op vakantie gaat en overdag bijvoorbeeld van het strand en de zee wilt genieten en ‘s avonds lekker in je eigen huisje na geniet. Ook voor een actieve vakantie in Zeeland met fietstochten, wandeltochten en uitstapjes naar de verschillende plaatsen is een vakantiehuis heerlijk, ‘s avonds kunt je lekker uitrusten op je eigen terras. Vooral bij de kustplaatsen zijn er veel vakantiehuizen en bungalows te vinden, deels op vakantieparken waarbij er activiteiten zijn voor het hele gezin. Bekijk de Vakantiehuis in Zeeland pagina voor meer informatie.

Camping in Zeeland
Wanneer je met het hele gezin op vakantie gaat in Zeeland is een camping een prima accommodatie. Een aantal campings staat vlak aan de kust op een vakantiepark waardoor er voldoende activiteiten zijn voor het hele gezin. De kinderen vermaken zich daar prima met allerlei sport- en spelactiviteiten en vaak is er nog een zwembad ook! Ook zijn er veel kleine en rustige campings die zich prima lenen als uitvalsbasis voor fietstochten, wandelingen en tripjes naar de mooie plaatsen in Zeeland.Bekijk de Camping in Zeeland pagina voor meer informatie.

Bed and Breakfast in Zeeland
Wanneer je er een paar dagen op uit wilt in Zeeland, bijvoorbeeld om te fietsen of te wandelen of een mooie historische plaats wilt bekijken heb je een ruime keuze aan Bed and Breakfasts in Zeeland. Veel Bed and Breakfasts hebben handige faciliteiten voor fietsers, bijvoorbeeld de mogelijkheid om je elektrische fiets op te laden en tips voor mooie fietsroutes. Bekijk de Bed and Breakfast in Zeeland pagina voor meer informatie hierover.

Groepsaccommodatie in Zeeland
Het lijkt misschien wat ver om met een schoolklas, bedrijfsteam, grote familie of sportteam naar Zeeland te gaan maar het is misschien toch de moeite waard. Op het strand en in zee zijn allerlei activiteiten te doen en ook biedt Zeeland veel mogelijkheid om als groep te fietsen, de mooie plaatsen te ontdekken of gewoon lekker uit te rusten en bij te kletsen. Er zijn dan ook een aantal groepsaccommodaties in Zeeland waar je goed terecht kunt. Op de Groepsaccommodatie in Zeeland pagina staat meer informatie over de groepsaccommodaties.

Hotel in Zeeland
In alle populaire badplaatsen zijn wel hotels te vinden en ook in de historische plaatsen heb je vaak voldoende keuze. Daarnaast zijn er ook in de overige plaatsen van Zeeland nog voldoende hotels te vinden. Een hotel is een prima accommodatie wanneer je op een comfortabele manier van het strand of een historische stad wilt genieten. Bekijk de Hotel in Zeeland pagina voor meer informatie.

Appartement in Zeeland
Ook appartementen kom je veelvuldig tegen in de populaire badplaatsen, makkelijk wanneer je een paar dagen of langer in een plaats wilt verblijven en wat minder ruimte nodig bent dan je in een vakantiehuis krijgt. Op de Appartement in Zeeland pagina staan een aantal appartementen.

Een aantal accommodaties in Zeeland