Search

Vakantie in Zuid-Holland

Met een combinatie van grote steden, mooie oude plaatsen, water, groene gebieden en de zee is Zuid-Holland een populaire bestemming voor een vakantie in Nederland. In Rotterdam en Den Haag kun je prima winkelen, in Leiden en Gouda bekijk je historische gebouwen en musea, rondom Reeuwijk geniet je van het water en in Scheveningen ga je een avondje uit of wandel je door de mooie duingebieden.

Voor je vakantie in Zuid-Holland heb je veel keuze uit accommodaties, er zijn hotels en Bed and Breakfasts in de grotere plaatsen, grote vakantieparken met kampeerplaatsen en bungalows in de groene gebieden en vakantiehuizen voor het hele gezin door de hele provincie.

Vakantiehuis in Zuid-Holland
Een vakantiehuis in Zuid-Holland is ideaal wanneer je met een gezin op vakantie gaat en overdag van het strand en de zee wilt genieten en ‘s avonds lekker in je huisje van de omgeving geniet of nog even in een stad uit eten gaat. Wanneer je een actieve vakantie wilt houden is een vakantiehuis in Zuid-Holland ook een prima accommodatie, na een dag van fietsen of wandelen door de duinen en andere natuurgebieden kom je ‘s avonds tot rust en maak je je op voor een volgende dag van activiteiten. Veel van de vakantiehuizen in Zuid-Holland zijn te vinden in de vorm van bungalows op vakantieparken, hier is van alles te doen voor het hele gezin. Verder zijn er vakantiehuizen door de hele provincie, zowel voor grote als kleine gezinnen, in rustige natuurgebieden of juist dicht bij de stad.
Bekijk de Vakantiehuis in Zuid-Holland pagina voor meer informatie.

Camping in Zuid-Holland
Een aantal van de campings in Zuid-Holland zijn te vinden in de vorm van kampeerplaatsen op vakantieparken. Dit is perfect wanneer je bijvoorbeeld met het hele gezin op vakantie wilt, er is vaak van alles te doen voor alle leeftijden. Ook zijn er rustige minicampings waar vooral mensen komen om van de rust en de natuur te genieten. Bekijk de Camping in Zuid-Holland pagina voor meer informatie.

Bed and Breakfast in Zuid-Holland
In veel van de mooie historische plaatsen van Zuid-Holland zijn Bed and Breakfasts te vinden, ideaal wanneer je bijvoorbeeld Leiden of Gouda wilt verkennen. Ook om in andere plaatsen op citytrip te gaan of je Bed and Breakfast in te gebruiken als uitvalsbasis voor een mooie fietstocht door Zuid-Holland is er voldoende keuze. Bekijk de Bed and Breakfast in Zuid-Holland pagina voor meer informatie hierover.

Hotel in Zuid-Holland
In alle grote steden in Zuid-Holland zijn verschillende hotels te vinden, van luxe hotels in het dure segment tot knusse familiehotels. Wanneer je uit wilt gaan in bijvoorbeeld Scheveningen of wanneer je gewoon op een comfortabele manier van je vakantie in Zuid-Holland wilt genieten dan is een hotel een goede keuze. Vaak zijn de hotels ook in of rond het centrum van een stad te vinden zodat je je niet druk hoeft te maken hoe je in het centrum komt. Bekijk de Hotel in Zuid-Holland pagina voor meer informatie.

Groepsaccommodatie in Zuid-Holland
Wanneer je met een bedrijfsteam, schoolklas, sportteam of grote familie naar Zuid-Holland wilt kun je kiezen uit verschillende groepsaccommodaties. Je kunt activiteiten doen op strand of in zee, in de steden of gewoon lekker op het terrein van de groepsaccommodatie zelf. Op de Groepsaccommodatie in Zuid-Holland pagina staat meer informatie over de groepsaccommodaties.

Appartement in Zuid-Holland
In de grotere plaatsen en verspreid over de rustigere gebieden van Zuid-Holland is het niet moeilijk om een appartement te vinden. Een appartement is vaak te vinden aan de rand van een stad waardoor je snel naar het centrum kunt en toch het gevoel hebt dat je in een echt huis woont. Perfect wanneer je een paar dagen of langer in Zuid-Holland vakantie wilt vieren of hier voor zaken heen moet. Op de Appartement in Zuid-Holland pagina staan een aantal appartementen.

Een aantal accommodaties in Zuid-Holland