Search

Vakantiehuis in Aarle-Rixtel – Plaets Vier

Dit vakantiehuisje in Aarle-Rixtel ligt in buurtschap Het Laar, in het landelijke buitengebied tussen Beek en Donk, Aarle-Rixtel en Lieshout. Dit vakantiehuis is geschikt voor vier personen en is compleet ingericht met onder andere een woonkamer met zitgedeelte, een open keuken met gastoestel, koffiezetapparaat, koelkast, combi-oven en potten en pannen, een slaapkamer met twee-persoonsbed en een stapelbed in een nis, een badkamer met douche, toilet, omheinde privétuin, televisie, WiFi, pelletkachel en meer. Vanuit je huisje heb je een mooi uitzicht over de omliggende landerijen en de ezelweide en op het grasveld in de tuin staat een picknicktafel.

Vanuit je vakantiehuis maak je mooie wandelingen en fietstochten door de omgeving, er zijn diverse fiets- en wandelroutes. Wanneer je na een actieve dag geen zin hebt om te koken zijn er in de buurt genoeg restaurants en café’s.

Adresgegevens van Vakantiehuis Plaets Vier in Aarle-Rixtel:
Het Laar 5A
5735 RC, Aarle-Rixtel (provincie Noord-Brabant)

Contactgegevens van dit vakantiehuis in Aarle-Rixtel:
Telefoon: 06-15532342
Website: Vakantiehuis Plaets Vier

Dit is één van de Vakantiehuizen in Aarle-Rixtel, hieronder staat de locatie van deze vakantiewoning in Aarle-Rixtel op de kaart.

Vergelijkbare vakantiepagina's

Leave a Comment