Search

Weert – Natuurkampeerterrein Wega

Dit Natuurkampeerterrein in Weert ligt in Recreatiegebied de IJzeren Man, een veelzijdig sport-, ontspan- en recreatiegebied waar je kunt fietsen en wandelen, zwemmen in natuurwater of een zwembad, kunt klimmen in een klimbos en de kinderboerderij kunt bezoeken. Veel van de activiteiten zijn op wandel- en fietsafstand van het kampeerterrein.

Dit natuurkampeerterrein ligt in een groene omgeving en heeft ruim 50 plaatsen voor tenten, caravans en campers. Dankzij de ligging is de camping geschikt voor liefhebbers van de natuur en omdat er zo veel is te doen vermaken gezinnen met kinderen zich hier ook prima. Op het kampeerterrein zijn er onder andere schommels, een pingpongtafel, een grote zandbak met waterpomp, een jeu de boules baan, allerlei spellen, een Slecht Weer Ruimte met Wifi en nog veel meer.

Het natuurkampeerterrein is aangesloten bij De Groene Koepel, een stichting die zich inzet voor een duurzame ontwikkeling van groene verblijfsrecreatie in Nederland en omliggende landen. Deze stichting zet zich in voor kampeerterreinen in een natuurlijke omgeving waar rust en ruimte belangrijk zijn en die wel zijn ingericht met de nodige sanitaire voorzieningen.

Adresgegevens van Natuurkampeerterrein Wega in Weert:
Kruisbergenweg 2
6006 VZ, Weert (provincie Limburg)

Contactgegevens van dit Natuurkampeerterrein in Weert:
Telefoon: 085-0022282
Email: info@natuurkampeerterreinweert.nl
Website: Natuurkampeerterrein Wega

Vergelijkbare vakantiepagina's

Leave a Comment